Fietstocht festival Brussel

Van 21 tot en met 23 maart 2019 maakt de GRACQ van Watermaal-Bosvoorde een afspraak met de wielren(n)(st)ers van allerlei pluimage en niveau voor de tweede editie van het festival « En roue libre » dat volledig in het kader staat van fietsreizen.

Van 21 tot en met 23 maart 2019 maakt de GRACQ van Watermaal-Bosvoorde een afspraak met de wielren(n)(st)ers van allerlei pluimage en niveau voor de tweede editie van het festival « En roue libre » dat volledig in het kader staat van fietsreizen. Filmvertoningen, toneelvoorstellingen (show-business), workshops, ontmoetingen op informatiestanden… “En roue libre” is de uitnodiging bij uitstek, gericht aan alle fietsliefhebbers en allen die ervan houden om elkaar te ontmoeten, te inspireren en samen fietsroutes uit te stippelen voor de nabije toekomst.

Met het oog op de voorbereiding van het festival zoeken wij nog reizigers met fietstassen vol verhalen en mooie herinneringen die zij willen delen met geïnteresseerden. Alle voorstellen van audiovisueel materiaal (film, foto) gelinkt aan dit thema zijn welkom. Indien uw presentatie niet in het Frans is opgemaakt, gelieve Franse ondertitels te voorzien. Bent u van plan hieraan deel te nemen dan wordt u vriendelijk verzocht om het online formulier in te vullen ten laatste op 1 november 2018, ofwel door contact met ons op volgend adres info@enrouelibre.be. Als je film of fotomontage niet in het Frans is, voeg dan Franse ondertitels toe.

Photos : Aurore Genicq